Lej eller køb containerben

Har du behov for at placere containeren i den helt rette rampehøjde, kan du let hæve og sænke containeren ved hjælp af containerben. Det gør, at du nemmere kan få tilgang til både læsning og losning af containeren og dermed lette hele dit arbejde betydeligt.

PLACER CONTAINEREN I DEN ØNSKEDE HØJDE VED HJÆLP AF CONTAINERBEN

Har du behov for at placere containeren i den helt rette rampehøjde, kan du let hæve og sænke containeren ved hjælp af containerben. Det gør, at du nemmere kan få tilgang til både læsning og losning af containeren og dermed lette hele dit arbejde betydeligt. Hos ALPHA Containers finder du et bredt udvalg af containerben til en god pris. Se dig omkring på vores hjemmeside og find lige akkurat den type, som du leder efter, og som passer til dine specifikke ønsker og behov.

ALT I TILBEHØR TIL CONTAINERE 

Her hos ALPHA Containers tilbyder vi et bredt udvalg af alle typer standard containere i flere forskellige størrelser samt til alverdens formål. Foruden containere har vi også et stort udvalg inden for containertilbehør. Alle vores produkter overholder alle gældende regler inden for sikkerhed med hensyn til brug af containere, og produkterne er desuden af højeste kvalitet. Uanset hvad du er på udkig efter, vil du med garanti kunne finde det hos os – og det er alt sammen med til at gøre din brug af containeren mest hensigtsmæssig. Vores udvalg af containertilbehør indeholder alt lige fra trappesystemer og mobilt lys til låse og køreramper.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ CONTAINERBEN ELLER ANDET TILBEHØR

Med vores tilbehør her hos ALPHA Containers kan du få mest mulig glæde af din container. Har du eksempelvis brug for at lette tilgangen til bl.a. læsning og losning af containeren, kan dette muliggøres ved hjælp af vores ben til containere. Placer containeren i lige netop den højde, som du har brug for, ved at hæve containeren med containerben. Dette vil med garanti lette dit arbejde betydeligt. Såfremt du ønsker at få mere information om vores containerben, kan du kontakte os på telefon 70 21 01 24 eller skrive til os på mail info@alphacontainers.dk. Her hos ALPHA Containers gør vi meget ud af at yde den allerbedste kundeservice for alle vores kunder, og vi sætter derfor en dyd i at rådgive og vejlede så godt, som vi kan, så vi i fællesskab kan finde frem til den mest ideelle løsning for dig. Alle opgaver er mulige for os – store som små – og herudover skal man huske på, at vi både kan være behjælpelige, når det gælder containere til privat brug men også til erhvervsmæssig brug. Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at gøre din brug af containeren allermest hensigtsmæssig. Vi tilbyder alt i tilbehør og vil derfor med garanti også kunne finde det, du er på udkig efter.

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Få et ganske
uforpligtende tilbud

Få et tilbud til:
Vi gi’r en lås, når du lejer en container. Du får vores bedste forsikringsgodkendte lås med i prisen – så du kan opbevare dine ting med ro i maven.

    Når du sender en forespørgsel via kontaktformularen, behandler vi dine persondata iht. loven om GDPR. Se persondatapolitik her.

    Få et tilbud