Containerben

Placer containeren i rette højde ved hjælp af containerben

Har du behov for at placere containeren i den helt rette rampehøjde, kan du let hæve og sænke containeren ved hjælp af containerben. Det gør, at du nemmere kan få tilgang til både læsning og losning af containeren og dermed lette hele dit arbejde betydeligt. Hos ALPHA Containers finder du et bredt udvalg af containerben til en god pris. Se dig omkring på vores hjemmeside og find lige akkurat den type, som du leder efter, og som passer til dine specifikke ønsker og behov.

Få et stort udvalg af containertilbehør af høj kvalitet hos ALPHA Containers

Her hos ALPHA Containers tilbyder vi et bredt udvalg af alle typer standard containere i flere forskellige størrelser samt til alverdens formål. Foruden containere har vi også et stort udvalg inden for containertilbehør. Alle vores produkter overholder alle gældende regler inden for sikkerhed med hensyn til brug af containere, og produkterne er desuden af højeste kvalitet. Uanset hvad du er på udkig efter, vil du med garanti kunne finde det hos os – og det er alt sammen med til at gøre din brug af containeren mest hensigtsmæssig. Vores udvalg af containertilbehør indeholder alt lige fra trappesystemer og mobilt lys til låse og køreramper.

ALPHA Containers – alt i tilbehør til containere

Med vores tilbehør her hos ALPHA Containers kan du få mest mulig glæde af din container. Har du eksempelvis brug for at lette tilgangen til bl.a. læsning og losning af containeren, kan dette muliggøres ved hjælp af vores ben til containere. Placer containeren i lige netop den højde, som du har brug for, ved at hæve containeren med containerben. Dette vil med garanti lette dit arbejde betydeligt. Såfremt du ønsker at få mere information om vores containerben, kan du kontakte os på telefon 70 21 01 24 eller skrive til os på mail [email protected]. Her hos ALPHA Containers gør vi meget ud af at yde den allerbedste kundeservice for alle vores kunder, og vi sætter derfor en dyd i at rådgive og vejlede så godt, som vi kan, så vi i fællesskab kan finde frem til den mest ideelle løsning for dig. Alle opgaver er mulige for os – store som små – og herudover skal man huske på, at vi både kan være behjælpelige, når det gælder containere til privat brug men også til erhvervsmæssig brug. Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at gøre din brug af containeren allermest hensigtsmæssig. Vi tilbyder alt i tilbehør og vil derfor med garanti også kunne finde det, du er på udkig efter.

Pris

 • Kontakt os for et godt og ganske uforpligtende tilbud.

Har du behov for at placere containeren i den helt rette rampehøjde, kan du let hæve og sænke containeren ved hjælp af containerben. Det gør, at du nemmere kan få tilgang til både læsning og losning af containeren og dermed lette hele dit arbejde betydeligt.

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send