Lej eller køb bridge fittings

Bridge fittings benytter man bl.a. til opbygning og samling af flere containere. De monteres i sideåbningerne af containerens hjørner, hvorefter de strammes ved at dreje gevindstangen med en tilsvarende skruenøgle.

BESTIL DINE BRIDGE FITTINGS HOS ALPHA CONTAINERS

Når man har med containere at gøre, er det ganske essentielt, at man gør alt for, at sikkerheden er i top – og dette har du netop mulighed for med ALPHA Containers store udvalg af container tilbehør. Herudover får du med vores tilbehør desuden også lettere tilgang til containeren, hvilket er med til at gøre hverdagen langt nemmere. Se f.eks. vores brede udvalg af bridge fittings til containere, såsom bridge fitting 270 mm, bridge fitting C-3-1750, bridge fitting CL-6A samt bridge fittings 500 mm. Med vores udvalg finder du med garanti lige akkurat det, som du søger, og som kan være med til at sikre den daglige tilgang til og fra containeren.

ALT I TILBEHØR TIL CONTAINERE

Bridge fittings benytter man bl.a. til opbygning og samling af flere containere. De monteres i sideåbningerne af containerens hjørner, hvorefter de strammes ved at dreje gevindstangen med en tilsvarende skruenøgle. En bridge fitting benyttes altså til at forbinde den øverste container med de to tilstødende stakke, og herudover kan man også anvende den på dækket af et skib eller i et lastrum. Det massive samt solide beslag, som er konstrueret i galvaniseret stål, sikrer tilslutning af to containere, og endelig er de konstrueret til at modstå bl.a. tryk- og trækstyrke. I daglig tale bliver bridge fittings også omtalt som en containerbro eller en kompressionsklemme, eller blot som en bro.

KONTAKT OS HVIS DU VIL VIDE MERE OM BRIDGE FITTINGS ELLER ANDET TILBEHØR

Du finder som sagt her hos ALPHA Containers et bredt udvalg af bridge fittings til containere, og herudover har vi også meget andet inden for tilbehør til containere. Vores container tilbehør overholder alle gældende regler inden for sikkerhed i brug af containere, og herudover er det yderligere af højeste kvalitet. Se dig omkring på vores hjemmeside, og find lige akkurat det, som du er på udkig efter: Vi har alt lige fra mobilt lys og køreramper til låse og trappesystem. Er du interesseret i at vide mere om vores udvalg af tilbehør til containere, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på mail [email protected] eller ringe til os på telefon 70 21 01 24. Vi har et hold dygtige og kompetente medarbejdere til at sidde klar, så de kan vejlede dig bedst muligt og finde frem til den mest ideelle løsning for dig. Og husk endelig, at vi både kan være behjælpelige med tilbehør til containere, der bliver brugt til erhvervsmæssig samt privat brug.

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os, uanset om det er vedr. leje af containerkøb af container eller containertilbehør. Vi er aldrig længere væk end et opkald til 70 210 124 eller en mail til [email protected] og glæder os til at hjælpe dig.

Du kan også slå et smut forbi vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) 

Set af andre

Populær
Lej eller køb en 20 fods container

Container (standard)

Populær
Lej eller køb en 20 fods isoleret container

Isoleret container

Populær
Lej en 20 fods flyttecontainer

Flyttecontainer

Populær
Lej eller køb en ArcticStore kølecontainer frysecontainer

Køle-/frysecontainer

Populær
Lej eller køb en 20 fods kontorcontainer

Kontorcontainer

20 fods sidedørscontainer

Sidedørscontainer

20 fods container med ekstra dør

Container ekstra dør

Tina Ruskjær, ALPHA Containers

Tina Ruskjær – kunderådgiver og Regional Manager hos ALPHA Containers

Ringer du til os, er det ofte Tina Ruskjær, du får i røret. Hun har nemlig mange års erfaring med containere og kan rådgive dig grundigt ud fra sin store viden.

Uanset om du skal leje, købe eller har brug for en specialløsning – så kan Tina hjælpe dig med at finde den helt rigtige container til dit behov.

Regional Manager med stor viden og erfaring inden for containerbranchen hendes ekspertise strækker sig fra leje og køb af containere til avanceret containerindretning..

Tina er anerkendt for sin evne til at tackle selv de mest udfordrende og komplekse opgaver – til både privat og erhverv.