Bridge fittings

Stort udvalg af bridge fittings hos ALPHA Containers

Når man har med containere at gøre, er det ganske essentielt, at man gør alt for, at sikkerheden er i top – og dette har du netop mulighed for med ALPHA Containers store udvalg af container tilbehør. Herudover får du med vores tilbehør desuden også lettere tilgang til containeren, hvilket er med til at gøre hverdagen langt nemmere. Se f.eks. vores brede udvalg af bridge fittings til containere, såsom bridge fitting 270 mm, bridge fitting C-3-1750, bridge fitting CL-6A samt bridge fittings 500 mm. Med vores udvalg finder du med garanti lige akkurat det, som du søger, og som kan være med til at sikre den daglige tilgang til og fra containeren.

Find alt i tilbehør til containere hos ALPHA Containers

Bridge fittings benytter man bl.a. til opbygning og samling af flere containere. De monteres i sideåbningerne af containerens hjørner, hvorefter de strammes ved at dreje gevindstangen med en tilsvarende skruenøgle. En bridge fitting benyttes altså til at forbinde den øverste container med de to tilstødende stakke, og herudover kan man også anvende den på dækket af et skib eller i et lastrum. Det massive samt solide beslag, som er konstrueret i galvaniseret stål, sikrer tilslutning af to containere, og endelig er de konstrueret til at modstå bl.a. tryk- og trækstyrke. I daglig tale bliver bridge fittings også omtalt som en containerbro eller en kompressionsklemme, eller blot som en bro.

Kontakt os allerede i dag hvis du vil vide mere

Du finder som sagt her hos ALPHA Containers et bredt udvalg af bridge fittings til containere, og herudover har vi også meget andet inden for tilbehør til containere. Vores container tilbehør overholder alle gældende regler inden for sikkerhed i brug af containere, og herudover er det yderligere af højeste kvalitet. Se dig omkring på vores hjemmeside, og find lige akkurat det, som du er på udkig efter: Vi har alt lige fra mobilt lys og køreramper til låse og trappesystem. Er du interesseret i at vide mere om vores udvalg af tilbehør til containere, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på mail [email protected] eller ringe til os på telefon 70 21 01 24. Vi har et hold dygtige og kompetente medarbejdere til at sidde klar, så de kan vejlede dig bedst muligt og finde frem til den mest ideelle løsning for dig. Og husk endelig, at vi både kan være behjælpelige med tilbehør til containere, der bliver brugt til erhvervsmæssig samt privat brug.

Pris

 • Kontakt os for et godt og ganske uforpligtende tilbud.

Bridge fittings benytter man bl.a. til opbygning og samling af flere containere. De monteres i sideåbningerne af containerens hjørner, hvorefter de strammes ved at dreje gevindstangen med en tilsvarende skruenøgle.

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send