BRUGTE CONTAINERE

Er du på udkig efter en brugt container, så kan vi hjælpe dig uanset ønsket containertype og størrelse.

 • Lej en container hos ALPHA Containers
  Nye, pæne & rene
  containere
 • Hurtig levering på 1-2 hverdage hos ALPHA Containers
  Levering på
  1-2 hverdage
 • Altid hjælpsom kundeservice hos ALPHA Containers
  Altid hjælpsom
  kundeservice
 • Ingen bindingsperiode hos ALPHA Containers
  Ingen
  bindingsperiode

BRUGTE CONTAINERE TIL ALVERDENS FORMÅL

Det er afgørende for os, at vores containere altid er i god stand, er præsentable og godkendte. Derfor kan du trygt leje eller købe en brugt container hos ALPHA Containers. Vores brugte containere er generelt i høj kurs, netop på grund af vores strenge krav til kvalitet. En brugt containere kan være alt fra nogle måneder til flere år, det er ikke afgørende da velholdte containere kan bruges i utrolig mange år.

HVORFOR KØBE EN BRUGT CONTAINER?

En brugt container er naturligvis billigere end en fabriksny container. Du kan med andre ord spare penge ved at vælge en brugt container fremfor en spritny, vi garanterer at vores brugte containere er i fremragende stand. Køb af en brugt container kan være en god løsning for dig som skal bruge en container i en længere periode, og derfor kan køb være mere attraktivt end leje. Du skal måske igang med et længervarende renoveringsprojekt, og har brug for nem og sikker opbevaring af ejendele eller byggematerialer i forbindelse med projektet. Vi har ligeledes mange kunder som har valgt en brugt container som løsning til permanent opbevaring, her taler vi om alt fra storindustri til private hjem. Du kan læse mere om køb af en container her.

LEVERING AF BRUGT CONTAINER

Hos ALPHA Containers har vi arbejdet med containere siden 1998, og vi opererer landsdækkende, du kan ganske enkelt få leveret en brugt container på den adresse du ønsker. Vi har tæt samarbejde med mange vognmænd, og kan derfor ofte leverer indenfor få dage, og mange gange allerede næste dag.

SPØRGSMÅL?

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at tage fat i os. Vi er aldrig længere væk end et opkald til 70 210 124 eller en mail til [email protected]. Og vi glæder os til at hjælpe dig.

Du kan også slå et smut forbi vores FAQ (ofte stillede spørgsmål), eller læs nogle af de oftest stillede spørgsmål og svar lige her:

 Hvad koster det at købe en brugt container?

Prisen på køb af en brugt container afhænger af containertype, størrelsen, alder og stand. Kontakt os for priser på den containertype du efterspørger.

Hvilken stand er de brugte containere i?
Har I altid brugte containere på lager?
Lej eller køb en container med hurtig levering i hele Danmark

Fra Gedser til Skagen

VI LEVERER I
HELE DANMARK

Uanset hvor du bor, kan vi levere en container til dig. Og med mere end 30 depoter rundt omkring i landet, er vi aldrig langt væk – det betyder susende hurtig og ikke mindst billig levering (du kan se depoternes placering på kortet).

Giv os 1-2 hverdage, så står containeren hos dig ?

FORTÆL MIG MERE

Få et ganske
uforpligtende tilbud

Få et tilbud til:
Vi gi’r en lås, når du lejer en container. Du får vores bedste forsikringsgodkendte lås med i prisen – så du kan opbevare dine ting med ro i maven.

  persondatapolitik.
  Få et tilbud