ALPHA Containers A/S tildelt AAA-rating

ALPHA Containers A/S er blevet tildelt AAA-rating. AAA gives kun til aktie- og anpartsselskaber og viser, at en virksomhed har en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser, hvorfor vi naturligvis er yderst stolte og tilfredse med at vi igen har fået tildelt en AAA-rating, det er 6. år i træk at vi kvalificerer os til en AAA-rating.

Vores AAA-rating er tildelt af kreditvurderingsbureauet Bisnode, du kan læse mere om Bisnode her, men kort fortalt så er Bisnode et kreditvurderingsbureau med mange års erfaring i indsamling og berigelse af virksomhedsdata. Data er indsamlet fra officielle og veldokumenterede kilder som eksempelvis Erhvervs- og Selskabsstyrelsen og CVR.

Kun ganske få virksomheder indenfor containerbranchen har fået tildelt denne AAA-rating, hvilket blot understreger at vi hos ALPHA Containers A/S har en sund og solid virksomhed. Det har vi, mener vi selv, på grund en række forskellige faktorer. Vi overholder altid vores aftaler, vi yder god service, vi har et fantastisk team og sidst, men ikke mindst, så har vi mange super gode og trofaste kunder. 

Vil du gerne vide mere om vores AAA-rating eller blot i kontakt med os vedr. leje, salg, køb eller leasing af en container, så finder du vores kontaktoplysninger her.

Få et uforpligtende tilbud.

- modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms.

* Navn:

* E-mail:

* Telefon:

* Leveringsby

Firma navn:

* Tilbud på

Container type:

Størrelse

Antal

Lejeperiode:

Besked/kommentar:

eller ring 70 210 124