LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

8 fods container

En 8 fods container er en af de mindre containere sammenlignet med de hyppigt anvendte 20 og 40 fods containere. 8 fods containere er fordelagtige i mange situationer, da de er nemme at håndtere. I de fleste tilfælde anvendes en 8 fods container til opbevaring af diverse materialer. Blandt andet bliver en 8 fods container ofte benyttet som redskabsskur på byggepladser. 8 fods containeren er netop smart at anvende på byggepladser, da den kan flyttes med en truck. Derfor er det let at transportere redskaber, eller flytte containeren på egen hånd, hvis man ønsker at placere den anderledes.

8 fods containeren kan fås i to forskellige overordnede typer – nemlig som standard container og som lagercontainer. En 8 fods standard container er magen til en 20 og 40 fods container, og dermed er den eneste forskel, at 8 fods containeren er mindre.

En 8 fods lagercontainer er en lettere model sammenlignet med en standard container. Lagercontaineren er bygget med tyndere stål, og har derved også en lavere vægt. En 8 fods lagercontainer har en lavere pris end en 8 fods standard container.

En 8 fods standardcontainer, der hverken er isoleret eller har andre monteringer, har følgende mål:

• Rumindhold: 9,82 m3 (3 EUR-paller)

• Udvendig: L: 244 cm. B: 220 cm. H: 226 cm.

• Indvendig: L: 228 cm. B: 211 cm. H: 205 cm.

• Egenvægt: 950 kg.

• Totalvægt: 4.215 kg.

Vores 8 fods standardcontainere har som udgangspunkt gulv af krydsfiner. Vi tilbyder dog også 8 fods containere med andre typer af belægning, såsom stål, hvis det ønskes.

8 fods container

8 fods containertyper

8 fods containeren fås i flere forskellige typer, og har mange anvendelsesmuligheder alt efter hvilken type, man vælger. Hos ALPHA Containers kan disse containertyper leveres som 8 fods:

Standard container

En standard 8 fods container er en container uden isolering eller andre monteringer. De fleste lejer eller køber en 8 fods standard container, når de har brug for ekstra plads til opbevaring af diverse genstande. En 8 fods standard container er ideel til brug af opbevaring af materialer og værktøjer på byggepladser, da den nemt kan flyttes med truck, og derudover ikke optager meget plads. En 8 fods standard container egner sig også godt til opbevaring af havemøbler, indbo elle andre genstande, som man ikke kan finde plads til andre steder. Denne type container kan også nemt anvendes til privat brug, da den ofte kan stå i haven uden at fylde.

Isoleret container

Vores isolerede containere fås indvendigt beklædte med OSB-finér og isoleret med 50 millimeter rockwool. En 8 fods isoleret container er en perfekt løsning, når man har brug for at opbevare genstande, der ikke kan tåle fugt eller store temperatursvingninger. Det er også muligt at få installeret varme (radiator) i den isolerede container, så man selv kan kontrollere temperaturen. Det kan blandt andet være smart, hvis man opbevare genstande, der kræver en bestemt temperatur. En isoleret container fungerer rigtig godt i forbindelse med opbevaring af værktøj, da man undgår rust. Det kan også være smart, hvis man benytter containeren til opbevaring af maskiner, såsom en græsslåmaskine, da maskineriet kan risikere at gå i stykker ved store temperatursvingninger. Hos ALPHA Containers isoleret vi selv vores containere, og derfor kan vi garantere, at kvaliteten er i top.

Tryghed og fleksibilitet hos ALPHA Containers A/S

ALPHA Containers er en af landets førende virksomheder, når det gælder køb, leje, salg, leasing og finansiering af containere. ALPHA Containers havde opstart tilbage i 1998, og har derfor en hel del erfaring på området. Virksomheden er i dag ejet af Tina Ruskjær og Anders Kold.

ALPHA Containers råder over depoter på både Jylland, Sjælland og Fyn. Ligeledes samarbejder vi med dygtige vognmænd i hele landet, som altid er klar til at levere en container hurtigst muligt. Det er derfor nemt og fleksibelt at leje eller købe en container hos os, og ofte kan den leveres på den ønskede adresse allerede dagen efter bestillingen. Vi placerer containeren lige hvor du ønsker, og det er også en mulighed at have den stående hos ALPHA Containers.

Vores containere er altid pæne og velholdte, så du kan altid være sikker på, at kvaliteten er i top, når du lejer eller køber en container hos os. Vi har mange forskellige typer og størrelser af containere på lager, og derfor er det stort set altid lige til at finde den løsning, der passer bedst på dine behov og ønsker. Derudover tilbyder vi nye såvel som brugte containere, og altid til en fornuftig pris. Vi prioriterer altid en god dialog med vores kunder, således de modtager præcis den container, der opfylder deres behov bedst muligt.

ALPHA Containers har gjort sig meget i specialindrettede containere, og er derfor eksperter på området. Specialindrettede containere kan være alt fra kontorcontainere og ungdomsboliger til teknikhuske og boder. Der er rigtig mange muligheder, når det gælder specialindretning af containere, og hos ALPHA Containers har vi en generel indstilling om, at der stort set ingen begrænsninger er. Der er et hav af muligheder, og vi hjælper gerne med idéudvikling til en innovativ containerløsning.

Når du har brug for en container, kan du nemt og hurtigt bestille en hos ALPHA Containers. Du kan for eksempel udfylde formularen på vores hjemmeside, hvorefter en af vores medarbejdere vil kontakte dig med et godt tilbud. Du er også velkommen til at ringe på telefon 70 210 124 eller skrive på mail [email protected]

Du kan læse meget mere om de andre containerstørrelser ved at klikke på nedenstående links:

Læs mere om 10 fods container ved at klikke her

Læs mere om 20 fods container ved at klikke her

Læs mere om 40 fods container ved at klikke her

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send