40-FODS CONTAINER

Sikker og fleksibel opbevaring i en 40-fods container.

 • Lej en container hos ALPHA Containers
  Nye, pæne & rene
  containere
 • Hurtig levering på 1-2 hverdage hos ALPHA Containers
  Levering på
  1-2 hverdage
 • Altid hjælpsom kundeservice hos ALPHA Containers
  Altid hjælpsom
  kundeservice
 • Ingen bindingsperiode hos ALPHA Containers
  Ingen
  bindingsperiode

LEJ ELLER KØB EN 40-FODS CONTAINER

40-fods containeren er en af de mest populære containerstørrelser, og bliver særligt anvendt i internationale sammenhænge. Denne containerstørrelse er anerkendt verden over, og derfor bliver den ofte anvendt til søtransport. Alle vores containere, herunder 40-fods containeren er CSC-verificerede eller har mulighed for at blive det. Her på siden finder du al information om en 40-fods container.

En 40-fods container, der hverken er isoleret eller har andre monteringer, har følgende mål:

 • Rumindhold: 66,40 m3 (25 EUR-paller)
 • Udvendig: L: 1219 cm. B: 244 cm. H: 259 cm.
 • Indvendig: L: 1202 cm. B: 233 cm. H: 238 cm.
 • Egenvægt: 3.800 kg.
 • Totalvægt: 30.000 kg.

Vores 40-fods containere er som udgangspunkt monteret med gulv af krydsfiner, men man kan også vælge andre typer af gulv, såsom stål, spildbakke eller anden belægning. Vores 40-fods containere kan fås i flere forskellige farver, hvoraf de hyppigst valgte farver er blå, mørkeblå, koksgrå, flaskegrøn og hvid.

CONTAINERTYPER DER FÅS SOM 40-FODS CONTAINER

Stort set alle typer af containere kan fås som 40-fods, blandt andet fordi 40 fods containeren netop er en af de mest populære størrelser. Hos ALPHA Containers kan disse containertyper leveres som 40-fods:

En 40 fods standard container er en container uden isolering eller andre monteringer. En standard container har døre i den ene ende. Ydermere er denne containertype udstyret med 4 udluftningsventiler, der modvirker fugt og kondensdannelse inde i containeren. Denne containertype sælges og lejes ofte ud til både erhverv og privat brug, og anvendes ofte til opbevaring af diverse materialer. Derudover bruges en 40 fods standardcontainer også ofte til transport af varer både på land og til søs.

Målene på en isoleret 40 fods container ændres en smule ved isolering, da isoleringen fylder en smule inde i containeren.

Mål for en 40 fods isoleret container:

 • Udvendig: L: 1219 cm. B: 244 cm. H: 243 cm.
 • Indvendig: L: 1184 cm, B: 226 cm, H: 208 cm
 • Rumindhold: 55,55 m3
 • Egenvægt: 5.500 kg
 • Totalvægt: 30.000 kg

En isoleret 40 fods container er indvendigt beklædt med OSB-finér og isoleret med 50 millimeter rockwool. Denne isolation forhindrer fugt inde i containeren, og beskytter det opbevarede materiale mod kolde temperaturer. Det er også muligt at montere varme (radiator) inde i containeren, således temperaturen i containeren kan kontrolleres. Ofte benytter man en isoleret container til at opbevare temperaturfølsomt materiale, såsom møbler, kunst eller andet indbo. En isoleret container anvendes også ofte på byggepladser, så værktøj kan opbevares rustfrit.

  • Kontorcontainer

  En 40 fods kontorcontainer er en container, der er bygget som et kontormiljø. Mange vælger at anvende en kontorcontainer som midlertidigt kontor, når deres virksomheds kontor er under ombygning. Der er mange muligheder, når det gælder indretning af en kontorcontainer. Man kan vælge et specifikt grundareal, og ud fra det sammensættes der et kontormiljø, der passer på kundens behov og ønsker. Byggepladser har også ofte en 40 fods kontorcontainer, hvor entrepriselederen og hans folk kan udføre kontorarbejde, holde møder mv.

  • Flyttecontainer

  En 40 fods flyttecontainer benyttes oftest til at flytte lange genstande og store genstande. Man kan leje containeren flere uger før selve flytningen, så man har god tid til at pakke i eget tempo. ALPHA Containers står gerne for transport af containeren, når man skal flytte sine ting hen på den nye adresse. De fleste, der har brug for en flyttecontainer, vælger en 20 fods container, da en 40 fods container ofte både er for stor og tung, og eksempelvis kan fylde for meget i et villakvarter eller midt i byen. Derfor lejer man i de fleste tilfælde kun en 40 fods flyttecontainer, hvis man skal transportere genstande, der er længere end 6 meter.

  • Bannercontainer

  En 40 fods bannercontainer anvendes ofte af virksomheder, der ønsker ekstra eksponering af deres produkt. Man kan også vælge at stable flere containere, således man kan montere et større banner på containerne, og derved opnå ekstra eksponering. Mange vælger en bannercontainer frem for et træ- eller metalstativ, da en container står fast til grunden uanset vind og vejr. Derudover er en bannercontainer ofte en mere prisvenlig løsning.

  • High cube container

  En 40 fods container er en container med 30 cm. ekstra til loftet eller 4,6 m3 ekstra. Mange anvender en high cube container, når de skal opbevare høje og store genstande, såsom høje møbler eller vinduer. Hvis man skal leje eller købe en specialindrettet container, er der mange der vælger en high cube container, da specialindretningen kan tage noget af pladsen indvendigt. Det samme gælder for en isoleret container, da isoleringen også tager en smule af pladsen indvendigt.

  • Dobbeltdørscontainer

  En 40 fods dobbeltdørscontainer har døre i begge ender af containeren. Det kan være en fordel, hvis man transporterer store og tunge ting, da det er nemmere at tilgå genstandene med en truck, når der skal lastes og læsses. Man behøver derved ikke at læsse alle genstandene, hvis man skal bruge noget bagerst i containeren. En dobbeltdørscontainer benyttes også ofte som gennemgangsrum eller ”bro”, for eksempel i forbindelse med byggearbejde.

  • Sidedørscontainer

  En 40 fods sidedørscontainer har døre i siden af containeren i stedet for døre i enden af containeren. Denne type container egner sig blandt andet godt som lager, da det er let at tilgå de opbevarede genstande. Derudover er det nemmere at læsse og laste brede genstande grundet den bredere indgang. En 40 fods sidedørscontainer er også ideel til messer, udstillinger og salgssteder, da kunder har et bedre udsyn til diverse genstande på grund af den brede åbning. Der gøres også meget brug af sidedørscontainere på byggepladser, hvor de anvendes som et mobilt værksted, da det er nemmere at få fat i diverse genstande, når dørene er placeret på den lange side.

  • Specialindrettet container

  En 40 fods specialindrettet container er en container der er bygget ud fra specifikke behov og ønsker. Hos ALPHA Containers er den generelle indstilling, at der ingen grænser er, når det kommer til specialindretning af containere. Blandt de mest populære typer af specialindrettede containere er kontorcontainere, ungdomsboliger og værkstedscontainere.

  • Open top container

  En 40 fods open top container er en container uden fast tag. I stedet dækkes godset i containeren oftest blot med en presenning. Oftest anvendes en open top container til transport og opbevaring af gods, der skal lastes og læsses oppefra. Det drejer sig ofte om tunge og store genstande, der kræver håndtering ved hjælp af kran eller truck. For eksempel bruges en open top container ofte til opbevaring af træ og metalskrot, som netop er lettest at håndtere med kran eller truck.

  • Køle-/frysecontainer

  En 40 fods køle- /fryse container er en container, hvori det er muligt at styre temperaturen. Derudover tilbyder ALPHA Containers også køle- /fryse containere med indbygget nød-dør, alarm og overvågning. Mange anvender en køle- /fryse container til opbevaring af drikkevarer, fødevarer og planter. Restauranter kan for eksempel have brug for ekstra lagerplads i forbindelse med udvidelse af deres forretning, hvor en køle- /frysecontainer kan fungere som ekstra lagerplads. Køle- /fryse containere er også velegnede ved større begivenheder, såsom festivaller og koncerter.

  TRYGHED OG FLEKSIBILITET HOS ALPHA CONTAINERS

  Med opstart tilbage i 1998, har ALPHA Containers mere end 20 års erfaring inden for branchen. Bag ALPHA Containers står et kompetent team af medarbejdere, der altid er klar til at rådgive dig, når du har brug for en container. Den vigtigste opgave hos ALPHA Containers er vores dialog og samarbejde med kunderne, således vores kunder får den bedst mulige løsning.

  ALPHA Containers er et landsdækkende containerservice med depoter på både Jylland, Fyn og Sjælland. Derudover har vi et tæt samarbejde med en gruppe dygtige vognmænd. Dette muliggør at vi hos ALPHA Containers kan tilbyde en hurtig levering – ofte kan vi allerede levere containeren næste dag. Desuden kan vi levere containeren lige hvor du ønsker, for eksempel på din egen adresse eller hos et af ALPHA Containers’ depoter.

  Når du lejer en container hos ALPHA Containers, følger der altid en containerlås med. Det er også muligt at vælge en forsikringsgodkendt containerlås. Hos ALPHA Containers har vi låsebomme i klasse 2 og 5, og derfor kan du altid være tryg ved, at dine ting er sikkert opbevaret.

  ALPHA Containers’ containere er pæne og velholdte, og leveres altid i ordentlig stand. Der er ingen bindingsperiode, så du kan nemt opsige din container. Du kan bestille en container hos ALPHA Containers via formularen på vores hjemmeside, på telefon 70 210 124 eller email [email protected]. Vi kontakter dig hurtigst muligt med et godt tilbud.

  Du kan læse meget mere om de andre containerstørrelser ved at klikke på nedenstående links:

  Læs mere om 8 fods container ved at klikke her

  Læs mere om 10 fods container ved at klikke her

  Læs mere om 20 fods container ved at klikke her

  Du kan få et samlet overblik over containermål ved at klikke her og vores listepriser ved at klikke her.

  Lej eller køb en container med hurtig levering i hele Danmark

  Fra Gedser til Skagen

  VI LEVERER I
  HELE DANMARK

  Uanset hvor du bor, kan vi levere en container til dig. Og med mere end 30 depoter rundt omkring i landet, er vi aldrig langt væk – det betyder susende hurtig og ikke mindst billig levering (du kan se depoternes placering på kortet).

  Giv os 1-2 hverdage, så står containeren hos dig ?

  FORTÆL MIG MERE

  Få et ganske
  uforpligtende tilbud

  Få et tilbud til:
  Vi gi’r en lås, når du lejer en container. Du får vores bedste forsikringsgodkendte lås med i prisen – så du kan opbevare dine ting med ro i maven.

   persondatapolitik.
   Få et tilbud