20-FODS CONTAINER

Lej eller køb en 20-fods container til sikker opbevaring.

 • Lej en container hos ALPHA Containers
  Nye, pæne & rene
  containere
 • Hurtig levering på 1-2 hverdage hos ALPHA Containers
  Levering på
  1-2 hverdage
 • Altid hjælpsom kundeservice hos ALPHA Containers
  Altid hjælpsom
  kundeservice
 • Ingen bindingsperiode hos ALPHA Containers
  Ingen
  bindingsperiode

LEJ ELLER KØB EN 20-FODS CONTAINER

20-fods containeren er en af de mest attraktive containerstørrelser, og er særligt benyttet i internationale sammenhænge. Når det kommer til søtransport, er en 20-fods container en af de størrelser, der ofte anvendes til at transportere varer. Vores containere, herunder 20-fods containeren, er eller kan CSC-verificeres, og kan dermed anvendes til søtransport. På denne side finder du al information om en 20 fods container.

En 20-fods container (standard), altså en container uden isolering og andre monteringer, har følgende mål:

 • Rumindhold: 32,7 m3 (11 EUR-paller)
 • Udvendig: L: 606 cm. B: 244 cm. H: 259 cm.
 • Indvendig: L: 587 cm. B: 235 cm. H: 237 cm.
 • Egenvægt: 2200 kg.
 • Totalvægt: 24000 kg.

Som udgangspunkt har vores 20-fods containere gulv af krydsfiner, men det er også muligt at ombygge gulvet med stål, spildbakke eller anden belægning. En 20-fods container kan fås i stort set alle RAL farver, hvoraf de mest brugte farver er blå, mørkeblå, koksgrå, flaskegrøn og hvid.

? Hvad koster det at leje eller købe en billig container (uden at gå på kompromis med kvalitet og service)? Få din pris her.

Hvis du skulle finde en bedre pris et andet sted, så tag fat i os. Så finder vi lommeregneren frem en gang mere og ser, om vi ikke kan matche den (det plejer vi at kunne).

CONTAINERTYPER DER FÅS SOM 20-FODS CONTAINER

Da 20-fods containeren er den mest populære størrelse, fås den stort set som alle containertyper. Følgende typer hos ALPHA Containers leveres som 20-fods:

En 20-fods scontainer (standard) er en almindelig container med døre i den ene ende. Ofte benyttes standardcontaineren til opbevaring og transport af materialer både af private og erhvervsdrivende. En 20 fods standard container er blandt andet en god løsning, når man skal bygge om, og har brug for plads til at opbevare diverse ting og sager. Denne type container kan også fungere som et lager for virksomheder, for eksempel i forbindelse med opbevaring af vareprøver, sæsonvarer, emballage mv.

I en isoleret 20 fods container er containeren indvendigt beklædt med OSB-finér og isoleret med 50 millimeter rockwool. En isoleret container er ideel, når du skal opbevare materialer, der ikke tåler store temperatursvingninger eller fugt. I en isoleret container kan der også monteres varme (radiator), således temperaturen kan holdes på et stabilt niveau. En isoleret container benyttes ofte til opbevaring af temperaturfølsomme ting, såsom møbler, indbo og kunst. Man kan med fordel også benytte sig af en isoleret container på byggepladser, således man kan opbevare værktøj og lignende uden at det ruster. Målene på en isoleret 20 fods container ændres en smule ved isolering, da isoleringen optager noget af pladsen.

Mål for en 20-fods isoleret container:

Udvendig: L: 606 cm, B: 244 cm, H: 259 cm

Indvendig: L: 570 cm, B: 220 cm, H: 227 cm

Rumindhold: 28.73 m3

Egenvægt: 2.550 kg

Totalvægt: 24.000 kg

  En 20 fods kontorcontainer er en specialindrettet container, der benyttes som kontormiljø. Det er en mobil og fleksibel løsning, som ofte benyttes af firmaer, der har brug for ekstra eller midlertidig kontorplads, eksempelvis et kontormiljø ved renovering af deres egne bygninger. Byggepladser anvender også ofte 20 fods kontorcontainere, hvor entrepriselederen og hans folk kan udføre det nødvendige kontorarbejde, holde byggemøder mv.

  Med en 20 fods flyttecontainer har man plads til at pakke sine ting ned, når man skal flytte. Man kan leje containeren flere uger før selve flytningen, så man har god tid til at pakke i eget tempo. ALPHA Containers står gerne for transport af containeren, når man skal flytte sine ting hen på den nye adresse. I en 20 fods flyttecontainer er der normalt plads til ca. 120 m2 indbo. Har man brug for mere plads, anvender man typisk flere 20 fods containere, da en 40 fods container ofte er for stor, og eksempelvis ofte fylder for meget i et villakvarter eller midt i byen. Derfor er en 20 fods flyttecontainer en ideel størrelse, når man skal flytte sine ting.

  LEJ ELLER KØB EN CONTAINER I KØBENHAVN, AARHUS, AALBORG, ODENSE OG RESTEN AF DANMARK

  Uanset hvor du bor, kan du leje eller købe en container hos os. Vil du hellere lease? Det kan du også sagtens.

  Få et godt tilbud på leje, køb eller leasing af container.

  På en 20 fods bannercontainer benyttes oftest af virksomheder, der ønsker eksponering af deres produkt. Man kan opsætte et eller flere bannere på en bannercontainer, men oftest vælger man at opsætte bannere på de to lange sider af containeren. Mange foretrækker at opsætte et banner på en container frem for et træ- eller metalstativ, da containeren er en robust løsning, og dermed kan man være sikker på, at den holder uanset vind og vejr. Man kan også leje eller købe flere bannercontainere, og stable dem på hinanden, således man kan opsætte et større banner.

  En 20 fods high cube container har 30 cm. ekstra til loftet eller 4,6 m3 ekstra. Mange vælger at leje eller købe en high cube container, hvis de har brug for at opbevare højere genstande, eller gerne vil have mulighed for at stable flere ting ovenpå hinanden. En high cube container bruges også ofte, hvis containeren skal isoleres, da isoleringen optager en smule af pladsen indvendigt i containeren. Ligeledes vælger man også ofte en high cube container, hvis containeren skal specialindrettes, da dette også kan være pladskrævende i højden.

  • Dobbeltdørscontainer

  En 20 fods dobbeltdørscontainer har døre i begge ender. En 20 fods dobbeltdørscontainer anvendes oftest til opbevaring og transport af gods. Grundet den ekstra dør i den anden ende af containeren, er det endnu nemmere at laste og læsse gods. Derfor egner en dobbeltdørscontainer sig specielt godt til opbevaring og transport af tungere materialer, da man nemt kan få adgang til begge ender med en truck. En dobbeltdørscontainer benyttes også somme tider som et gennemgangsrum eller ”bro”, for eksempel i forbindelse med bygningsarbejde.

  En 20 fods sidedørscontainer har døre på den lange side af containeren frem for døre på den korte side af containeren. Med en sidedørscontainer er det let at få brede genstande ind i containeren. Derudover er det også lettere at organisere og tilgå sine ting grundet den større indgang. Udover at en sidedørscontainer er en rigtig god opbevaringsmulighed, benyttes den også ofte til andre formål. Ofte anvendes en sidedørscontainer til udstillinger, messer og salgssteder, da kunderne har bedre udsyn, når åbningen er placeret på den lange side frem for i denne korte side. Man ser også sidedørscontainere på byggepladser, hvor de bruges som mobilt værksted – netop fordi det er lettere at manøvrere sig rundt i containeren, når dørene er placeret på den lange side.

  En 20 fods specialindrettet container er en skræddersyet løsning, hvis funktion afhænger af formålet. Mange vælger en specialindrettet container frem for lokaler, da det er en mobil og fleksibel løsning. Blandt specialindrettede containere, er kontorcontainere, værkstedscontainere og ungdomsboliger blevet særligt populære. Der er mange muligheder indenfor indretning af containere, og nærmest ikke nogen begrænsninger.

  En 20 fods open top container bruges ofte til transport og opbevaring af gods, der skal lastes oppefra. En open top container har nemlig ikke noget fast tag, men i stedet benyttes ofte en presenning til at dække godset. Mange anvender en open top container til at opbevare stort gods såsom træ og metalskrot, der lettest håndteres med kran eller truck.

  En 20 fods køle- /fryse container giver mulighed for at opbevare varer, der kræver en bestemt temperatur, såsom madvarer, planter eller laboratorieprøver. I en kølecontainer kan man nemlig kontrollere temperaturen, så varerne opbevares helt korrekt. Mange restauranter anvender køle- /fryse containere som et ekstra lager. Derudover benyttes køle- /frysecontainere også ofte til større begivenheder, såsom festivaller og koncerter.

  TRYGHED OG FLEKSIBILITET HOS ALPHA CONTAINERS

  Med mere end 20 års erfaring inden for salg og leje af containere, er en container fra ALPHA Containers et sikkert valg. Vores medarbejdere kan vejlede og rådgive dig bedst muligt, så du får den løsning, der passer nøjagtigt på dine behov og ønsker. Hos ALPHA Containers er den vigtigste opgave at finde frem til den mest optimale løsning for vores kunder, således de kan få netop den container, de har brug for.

  Når du lejer en container hos ALPHA Containers, medfølger der altid en lås. Der kan også vælges en forsikringsgodkendt containerlås. ALPHA Containers’ låsebomme kan fås i klasse 2 og 5, hvorfor du altid kan være tryg ved, at dine ting er sikret mod indbrud i containeren.

  ALPHA Containers er et landsdækkende containerservice. Vi har depoter i hele Danmark, og samarbejder ligeledes med dygtige vognmænd i hele landet. Derfor kan vi tilbyde hurtig levering – typisk allerede inden for den næste dag afhængigt af hvilken container, du ønsker. Ydermere kan vi både levere til din egen adresse, eller du kan vælge at have containeren stående hos ALPHA Containers.

  Det er fleksibelt at leje en container hos ALPHA Containers. Der er ingen bindingsperiode, så du kan nemt og hurtigt opsige din container.

  Det er nemt og enkelt at leje eller købe en container hos ALPHA Containers. Du kan vælge at bestille en container på telefon 70 210 124, på email [email protected], eller udfylde formularen på vores hjemmeside, hvorefter vi vil kontakte dig med et tilbud.

  Du kan læse meget mere om de andre containerstørrelser ved at klikke på nedenstående links:

  Læs mere om 8 fods container ved at klikke her

  Læs mere om 10 fods container ved at klikke her

  Læs mere om 40 fods container ved at klikke her

  Du kan få et samlet overblik over containermål ved at klikke her og vores listepriser ved at klikke her.

  Lej eller køb en container med hurtig levering i hele Danmark

  Fra Gedser til Skagen

  VI LEVERER I
  HELE DANMARK

  Uanset hvor du bor, kan vi levere en container til dig. Og med mere end 30 depoter rundt omkring i landet, er vi aldrig langt væk – det betyder susende hurtig og ikke mindst billig levering (du kan se depoternes placering på kortet).

  Giv os 1-2 hverdage, så står containeren hos dig ?

  FORTÆL MIG MERE

  Få et ganske
  uforpligtende tilbud

  Få et tilbud til:
  Vi gi’r en lås, når du lejer en container. Du får vores bedste forsikringsgodkendte lås med i prisen – så du kan opbevare dine ting med ro i maven.

   persondatapolitik.
   Få et tilbud