10-FODS CONTAINER

Sikker og nem opbevaring i en 10-fods container.

 • Lej en container hos ALPHA Containers
  Nye, pæne & rene
  containere
 • Hurtig levering på 1-2 hverdage hos ALPHA Containers
  Levering på
  1-2 hverdage
 • Altid hjælpsom kundeservice hos ALPHA Containers
  Altid hjælpsom
  kundeservice
 • Ingen bindingsperiode hos ALPHA Containers
  Ingen
  bindingsperiode

10-FODS CONTAINER – FLEKSIBEL CONTAINER TIL MANGE FORMÅL

En 10-fods container har en fiks størrelse, der gør containeren ideel at anvende til flere forskellige formål. 20- og 40-fods containere kan i nogle sammenhænge fylde for meget, for eksempel i forbindelse med flytning, hvor der ikke er plads til en 20- eller 40-fods container på adressen. En 10-fods container er let at håndtere og nem at flytte på, og er derfor en praktisk løsning, når man har brug for en container.

10-fods containeren kan fås i to kategorier – enten som standardcontainer eller som lagercontainer. En standard 10-fods container er CSC-verificeret, og kan dermed bruges til søtransport. En standard 10-fods container har de samme egenskaber som en 20- og 40-fods container, så forskellen er blot størrelsen.

En 10-fods lagercontainer er bygget med tyndere stål, og vejer dermed ikke lige så meget. Den kan derfor også flyttes med en truck. En 10-fods lagercontainer er ikke CSC-verificeret, og kan ikke anvendes til søtransport. Den fungerer derimod godt til opbevaring, og den anvendes ofte til dette formål. Denne type 10-fods container er en smule billigere end standardcontaineren.

En 10-fods standardcontainer, der hverken er isoleret eller har andre monteringer, har følgende mål:

 • Rumindhold: 15,80 m3 (5 EUR-paller)
 • Udvendig: L: 299 cm. B: 244 cm. H: 259 cm.
 • Indvendig: L: 283 cm. B: 233 cm. H: 239 cm.
 • Egenvægt: 1380 kg.
 • Totalvægt: 12.000 kg.

Vores 10-fods standardcontainere monteres som udgangspunkt med gulv af krydsfiner. Vi tilbyder dog også at montere containeren med anden belægning, heriblandt stål, spildbakke eller noget helt tredje, såfremt det ønskes. Vores 10 fods containere kan fås i stort set alle RAL-farver, hvoraf de mest brugte farver er mellemblå, mørkeblå, koksgrå, flaskegrøn og hvid.

10-FODS CONTAINERTYPER

10 fods containeren fås i flere forskellige typer, og har mange anvendelsesmuligheder alt efter hvilken type, man vælger. Hos ALPHA Containers kan disse containertyper leveres som 10 fods:

En standard 10 fods container er en normal container uden isolering eller yderligere monteringer. Ofte benyttes en standard 10 fods container til at opbevare diverse materialer, som man ikke kan finde plads til andre steder. En 10 fods standard container er naturligvis mindre end de hyppigt anvendte 20 og 40 fods containere, og er derfor også nem at have stående på egen adresse, da den ikke kræver lige så meget plads.

Mål for en 10-fods isoleret container:

 • Udvendig: L: 299 cm. B: 244 cm., H: 259 cm.
 • Indvendig: L: 268 cm, B: 220 cm., H: 226 cm.
 • Rumindhold: 13,3 m3

Vores isolerede containere er indvendigt beklædt med OSB-finér og isoleret med 50 millimeter rockwool. Hos ALPHA Containers isolerer vi selv vores containere, og derfor kan vi garantere, at kvaliteten altid er i top. En 10 fods isoleret container anvendes ofte til at opbevare genstande, der ikke tåler fugt eller store temperatursvingninger. Ydermere kan der installeres varme (radiator) i en isoleret container, således man selv kan styre temperaturniveauet. En 10 fods isoleret container er ideel at bruge som skur, hvor du for eksempel kan opbevare græsslåmaskinen. Med en isoleret container sikrer du, at maskineriet ikke ødelægges af fugt og temperatursvingninger, og at der ikke dannes rust eller skimmel. En 10 fods isoleret container anvendes også ofte til opbevaring af værktøj mm. på byggepladser, hvor størrelsen på containeren også er optimal for ikke at fylde for meget.

En 10 fods kontorcontainer anvendes til kontorarbejde. Det kan både være en smart løsning som et midlertidigt arrangement, for eksempel hvis et firmas kontorbygning er under renovering. En kontorcontainer kan også anvendes som en permanent løsning, eksempelvis i forbindelse med hjemmearbejde, hvor man har brug for et kontormiljø separeret fra hjemmet. Derudover er en 10 fods kontorcontainer også en populær løsning hos byggepladser, der har brug for et sted, hvor entrepriselederen og hans folk kan udføre kontorarbejde, holde byggemøder mv.

En 10 fods flyttecontainer anvendes, når man skal flytte sine ting til en ny adresse. Når man anvender en container fra ALPHA Containers til at flytte, har man mulighed for at få containeren i god tid inden selve flytningen. På den måde kan man pakke sine ting ned i eget tempo. Ligeledes kan man beholde containeren på den nye adresse lige så længe man ønsker, således man også kan pakke ud i eget tempo. At leje en container til sin flytteproces er derfor en nem, smart og fleksibel løsning, der giver alt den tid man har behov for til flytningen. Mange vælger en 20 fods container, når de skal flytte. Somme tider kan en 20 fods container dog fylde for meget, og derfor kan det i flere tilfælde være smartere at vælge en 10 fods container, så containeren kan stå på adressen uden problemer.

En 10 fods køle- /frysecontainer anvendes til at opbevare varer, der kræver en bestemt temperatur, såsom mad- og drikkevarer, planter og laboratorieprøver. Vi tilbyder også kølecontainere med indbygget nøddør, alarm og overvågning. Dette kan blandt andet være smart, hvis man ønsker at benytte kølecontaineren som en del af sin restaurant, for eksempel som permanent eller midlertidigt lager, eller i forbindelse med udvidelse af forretningen. Kølecontainere er også hyppigt anvendte til større begivenheder, såsom festivaller og koncerter, hvor de ofte bruges til at opbevare mad- og drikkevarer.

TRYGHED OG FLEKSIBILITET HOS ALPHA CONTAINERS

ALPHA Containers har handlet med containere siden 1998, og har dermed meget erfaring inden for branchen. Når du lejer eller køber en container fra ALPHA Containers, kan du altid regne med at modtage en pæn og velholdt container gennem en hurtig levering. Ydermere er der ingen bindingsperiode, så du kan nemt og hurtigt opsige din container.

ALPHA Containers sælger og lejer containere ud på landsdækkende basis, og samarbejder ligeledes med vognmænd på både Jylland, Fyn og Sjælland. Det betyder, at vi kan garantere en hurtig levering, som ofte kan finde sted allerede dagen efter du bestiller en container. Vi kan placere containeren hjemme hos dig eller have den sikkert stående hos ALPHA Containers.

Lejer du en container hos ALPHA Containers, modtager du også en lås, således dine ting er sikret mod indbrud. Du har blandt andet mulighed for at vælge en forsikringsgodkendt containerlås. Vi tilbyder låsebomme i klasse 2 og 5, og derfor kan du, ved brug af vores låsebomme, være tryg ved, at dine ting er opbevaret sikkert.

Det er nemt at bestille en container fra ALPHA Containers. Det kan både gøres ved at udfylde formularen på vores hjemmeside, eller ved at kontakte ALPHA Containers’ medarbejdere på mail [email protected] eller telefon 70 210 124. Herefter udarbejder ALPHA Containers et tilbud, der passer på dine behov og ønsker. Den vigtigste opgave hos for os hos ALPHA Containers er at opnå de bedst mulige løsninger for kunderne, hvilket sker gennem en udbytterig dialog, hvor specifikke behov og ønsker italesættes. ALPHA Containers’ dygtige medarbejdere er altid klar til at vejlede dig, således du får netop den container, du har brug for.

Du kan læse meget mere om de andre containerstørrelser ved at klikke på nedenstående links:

Læs mere om 8 fods container ved at klikke her

Læs mere om 20 fods container ved at klikke her

Læs mere om 40 fods container ved at klikke her

Lej eller køb en container med hurtig levering i hele Danmark

Fra Gedser til Skagen

VI LEVERER I
HELE DANMARK

Uanset hvor du bor, kan vi levere en container til dig. Og med mere end 30 depoter rundt omkring i landet, er vi aldrig langt væk – det betyder susende hurtig og ikke mindst billig levering (du kan se depoternes placering på kortet).

Giv os 1-2 hverdage, så står containeren hos dig ?

FORTÆL MIG MERE

Få et ganske
uforpligtende tilbud

Få et tilbud til:
Vi gi’r en lås, når du lejer en container. Du får vores bedste forsikringsgodkendte lås med i prisen – så du kan opbevare dine ting med ro i maven.

  persondatapolitik.
  Få et tilbud