LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Stigende efterspørgsel efter kvalitetscontainere

Ekstra travlhed hos ALPHA Containers

Hos ALPHA Containers med hovedkontor i Hammel, oplever man for tiden en klart stigende efterspørgsel efter kvalitetscontainere. Og ikke bare containere, men containere i god kvalitet. Det er ofte erhvervskunder som har brug for en kvalitetscontainer til for eksempel opbevaring eller beboelse, men det er ligeledes blevet mere og mere almindeligt at private bestiller en container til opbevaring, det er typisk i forbindelse med flytning eller renovering og ombygning.

Vi oplever en markant vækst udtaler Tina Ruskjær

”Vi oplever uden tvivl en klart stigende efterspørgsel efter vores primære produkt, nemlig containere. Det er alt fra 10-fods containere til isolerede 20-fods containere. Det er både privat og erhverv som i stigende grad anvender containere til diverse formål, og fælles for privat og erhverv er bestemt at der efterspørges containere i rigtig god kvalitet. Det er jo ganske naturligt, eftersom vores kunder ofte opbevarer værdifulde ting, for eksempel byggematerialer eller møbler i containere. Derfor skal produktet naturligvis være i orden, og hos ALPHA Containers er vi stolte over at flere og flere henvender sig til os, fordi ALPHA Containers er kendt for at udelukkende tilbyde containere i super kvalitet”, udtaler direktør Tina Ruskjær fra kontoret i Hammel.

Flere containere bestilt for at dække behovet

”Vi bestiller løbende nye og kvalitetsstemplede containere hjem, og ofte er de nye kvalitetscontainere enten solgt eller udlejet inden de rammer Danmark. Nogle skal ombygges til specifikke formål som kunden har behov for, det kan være beboelsescontainere eller fryse/kølecontainer og ofte isoleres mange af de nye containere straks de leveres i Danmark. Der er uden tvivl en konstant stigende efterspørgsel efter isolerede containere, og derfor isolerer vi i dag et stort antal helt nye containere hver eneste måned”, fortæller Tina Ruskjær.

ALPHA Containers er en markant og solid leverandør af containere til privat såvel som erhverv, og virksomheden har eksisteret siden 1998, og har siden da opbygget et ry som værende en af Danmarks førende virksomheder indenfor salg, udlejning samt indretning af diverse containere.

Du finder masser af information om virksomheden såvel som de store udvalg indenfor kvalitetscontainere på vores hjemmeside. Du er naturligvis også velkommen til at give ALPHA Containers er kald på telefon 70 21 01 24 eller via [email protected]

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send