Opbevaring i Aarhus

I takt med at flere flytter til Aarhus, vokser behovet for plads. Byen bliver tættere befolket, og det er derfor nødvendigt at dele pladsen med endnu flere. Ovenikøbet råder man som aarhusianer ofte over mindre plads – hvad end man bor i lejlighed eller byhus. Derfor kan det være en udfordring, når man har brug for at opbevare nogle af de ting, der ikke bruges i dagligdagen. Opbevaring i Aarhus er derfor et yderst relevant emne for rigtig mange mennesker.

Med et stigende indbyggertal på godt og vel 350.000, er Aarhus Danmarks andenstørste by. I og med at byen vokser, er der råd til flere kulturelle og spændende tiltag, der sætter Aarhus i fuldt flor, og gør byen yderligere attraktiv. Derfor er det ikke nogen overraskelse, at der sandsynligvis vil flytte endnu flere til Aarhus i fremtiden. Byrådet har desuden estimeret, at Aarhus i 2050 vil huse 450.000 indbyggere. Der er dog også en bagside af medaljen. Et par af de kendte problemstillinger består i, at priserne på boliger stiger, det bliver sværere at finde parkeringsmuligheder, og nyt byggeri overtager større områder. Disse problemstillinger har alle én ting til fælles; pladsmangel. I bund og grund er der tale om en kamp om pladsen i Aarhus.

Med den stigende pladsmangel og de få kubikmetre i lejligheden, er det blevet mere relevant at gøre sig overvejelser om opbevaring. Uanset om man har boet i Aarhus hele sit liv, eller netop er flyttet til, kan man i mange tilfælde have brug for ekstra plads til opbevaring. Det kan eksempelvis være havemøbler, ski eller vinter/sommer hjul, som man kun har brug for i et bestemt tidsrum af året. Det er ikke kun private, der lider af pladsmangel, men også ofte erhvervsdrivende, der har brug for plads til at opbevare vareprøver, kontorudstyr, arkiv eller den lille håndværksmester, der mangler plads til at opbevare værktøj og materialer.

Er man flyttet fra hus med garage til en lejlighed i Aarhus, kan det være særligt udfordrende at få plads til sine ting. Desuden er det ikke længere en selvfølge med et kælder- eller loftsrum og disse er ofte også meget små. I mange af de nyere lejligheder koster det også ekstra, hvis man ønsker at have adgang til et opbevaringsrum, hvilket der ovenikøbet ofte er rift om. Det er heller ikke altid, at det er en god idé at opbevare sine ting i et kælderrum. For eksempel hvis luften i kælderen er fugtig, eller hvis der førhen har været oversvømmelse. Uden kælder- eller loftsrum kan man ofte være nødsaget til at stuve mange af sine ting sammen, hvis lejligheden skal kunne rumme det hele – og det er ikke altid, at der alligevel er plads til den store lænestol. Så hvor opbevarer man sine ting i Aarhus by?

Sikker opbevaring i Aarhus

Der findes flere forskellige muligheder, når det kommer til opbevaring i Aarhus. Af disse kan der eksempelvis nævnes depotrum og lagerhoteller. Disse løsninger er dog ofte dyre, har en tilhørende bindingsperiode, og man får heller ikke altid meget plads for pengene. Endnu en mulighed er at opbevare sine ejendele i en container. Denne mulighed kan fremhæves som en rigtig fornuftig løsning, da der medfølger mange fordele på flere forskellige punkter. En af fordelene ved at opbevare sine ejendele i en container er, at man får rigtig meget plads for pengene. For eksempel koster det blot 510 kr.  ex momsom måneden at leje en standard container fra ALPHA Containers til opbevaring. I en isoleret 20 fods container koster det 750 kr. ex momsat opbevare om måneden. Det vil sige, at man med en standard container får hele 32,7 m3 til at opbevare sine ting på meget prisvenlige vilkår.

Ydermere er det en meget fleksibel løsning, hvor der ikke er nogen bindingsperiode. ALPHA Containers tilbyder også, at containeren kan stå hos dem. Dette er blandt andet smart, hvis man flytter til udlandet i en periode, og dermed opgiver sin danske adresse, for eksempel i forbindelse med sabbatår eller udstationering på studie eller job. Det er heller ikke altid, at kontormiljøer og virksomheder har plads til, at containeren kan stå på virksomhedens adresse. Det er trygt og sikkert at opbevare på ALPHA Containers’ pladser, og man kan nemt og hurtigt hente sine ting efter behov.

I en container kan man opbevare stort set alle former for materialer. Ønsker man at opbevare materiale, der kræver en bestemt temperatur, såsom vin, tøj eller reservedele, er det heller intet problem i en container. Der kan nemlig let og hurtigt monteres temperaturstyring og superventilatorer, således temperaturfølsomme materialer opbevares korrekt.

Trods pladsmangel i byen, er der altså forskellige muligheder og løsninger at tage i brug. Der er dog nogle ting, man bør være opmærksomme på, hvis man ønsker at opbevare sine ting bedst muligt. For at gøre hele opbevaringsprocessen lettere, kan tage disse råd i mente:

 • Skil møbler og andre store husholdningsgenstande ad, således de fylder mindre. På den måde er der plads til at opbevare flere ting.
 • Pak dine ejendele ind, så de er beskyttet mod fugt og støv.
 • Placer billeder, malerier og spejle oprejst, således de ikke bøjer.
 • Benyt tommelfingerreglen om at stille flyttekasser, reoler og andre ting med en afstand på 10 cm. fra væggen. Dette skaber en bedre ventilation, hvilket mindsker risikoen for dannelse af mug.
 • Invester i flyttekasser af god kvalitet, hvis kasserne skal stå stablet i en længere periode. Gerne kasser af plast i stedet for pap.
 • Placer de tunge og robuste ting nederst.
 • Opbevar tekstiler i kasser eller poser med huller i, da dette mindsker kondensdannelse.
 • Ideelt set bør du opbevare bøger og papirfotos mørkt ved en luftfugtighed på 30-40% og en stabil temperatur mellem 15 og 18 grader.
 • Ting lavet af stof eller læder, såsom nogle kufferter og barnevogne bør opbevares ved stuetemperatur, således de ikke mugner eller bliver jordslåede.
 • Elektronik bør opbevares tørt og opvarmet ved en stabil temperatur. Det bør også pakkes ned, således der undgås støv, der ellers kan ødelægge det pågældende apparat på længere sigt.

Få et godt tilbud på opbevaring i Aarhus ved at udfylde vores formular, chat med os, giv os et kald eller send en email til [email protected]

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send