Container udlejning, leasing, salg og indretning

ALPHA Containers er førende inden for køb, salg, leje, leasing og finansiering af containere. Virksomheden blev grundlagt i 1998 og ejes i dag af Tina Ruskjær og Anders Kold.

ALPHA Containers er leveringsdygtige i hele Danmark via landsdækkende depoter i Jylland, Fyn og på Sjælland. Vi har et godt og tæt samarbejde med et udvalg af vognmænd, som giver dig en mulighed for at få en fleksibel løsning og overordentlig god service. Hos ALPHA Containers har vi et bredt udvalg af både nye og brugte standard containere i flere forskellige mål.

Udover et stort udvalg af standard containere, har vi også et bredt sortiment af specialcontainere til flere forskellige formål. Heriblandt fryse-/kølecontainere, isolerede containere, kontor containere og mange andre specialcontainere.

Hos ALPHA Containers er vi desuden specialister inden for container indretning, og har mange års erfaringer inden for specialindretning af containere. Få specialindrettet containere til fx kontormiljø, teknikhuse, rensningsanlæg, lagercontainer mv. Specialindretning af containere udføres til konkurrencedygtige lave priser, hvor der tages højde for kunden krav, behov og ønsker samtidig med, at de gældende regler inden for container indretning opfyldes.

ALPHA Containers tilbyder desuden fuld finansiering af containere uanset om du vælger at skulle lease eller købe. Vi tilrettelægger finansieringsformen, så den tilgodeser dine finansielle muligheder og dit økonomiske råderum.

ALPHA Containers landsdækkende container depoter omfatter blandt andet:

Container

Sjælland:
København, Roskilde, Præstø, Næstved, Ringsted, Brøndby

Fyn:
Odense, Nyborg, Glamsbjerg

Sydjylland:
Kolding, Aabenraa

Nordjyland:
Aalborg, Hjørring, Skagen

Vestjylland:
Løgstør, Skive, Esbjerg, Ranum

Midtjylland:
Randers, Viborg, Århus, Viby J, Hinnerup, Hammel, Hadsten, Horsens, Grenaa, Herning, Tranbjerg, Tilst, Mørke


Få et uforpligtende tilbud.

- modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms.

* Navn:

* E-mail:

* Telefon:

* Leveringsby

Firma navn:

* Tilbud på

Container type:

Størrelse

Antal

Lejeperiode:

Besked/kommentar:

eller ring 70 210 124