LEJE, KØB, SALG, OG LEASING AF
DANMARK’S BEDSTE CONTAINERE

Nyt smart håndtag til containere

Vores nye håndtag er på markedet

Mange forbinder en container med tunge døre og besværlige håndtag, som kan være ganske udfordrende til tider. Og med god grund, men sådan behøver det bestemt ikke være længere. Hos ALPHA Containers A/S er vi nemlig klar med de nye og smarte containerhåndtag. Det betyder at du nemt og hurtigt kan åbne og lukke din container uden besvær. Det nye containerhåndtag er allerede blevet vel modtaget hos kunderne, og vi modtager løbende positive tilbagemeldinger. Det er både privat- og erhvervskunder, som har stor glæde af det nye og enkle containerhåndtag.

I dag anvender et stigende antal danskere containere. Det er både privat og erhverv som bruger en container til mange forskellige formål. Det kan for eksempel være i forbindelse med renovering af bolig, udbedring af vandskade eller opbevaring af byggematerialer. Skal du for eksempel bruge en container til opbevaring af byggematerialer, så skal du givetvis ofte have adgang til containeren i forbindelse med byggeprojektet, og derfor er det naturligvis en stor fordel, at containeren kan åbnes og lukkes nemt og enkelt.

Det nye håndtag findes på de nye 20-fods containere, som også er den mest populære containerstørrelse.

Hos ALPHA Containers A/S har vi udlejet, solgt og specialbygget containere siden 1998. Vi har med andre ord stor erfaring indenfor alle former for containere, og der er ingen tvivl om at et nyt og enkelt håndtag vil betyde endnu større efterspørgsel efter containere. Du finder et stort og spændende udvalg indenfor containere og containertilbehør på vores hjemmeside, og du er naturligvis altid velkommen til at give os et kald på tlf. 70 21 01 24 eller send en mail til [email protected]

Samtidig kan du med fordel besøge vores populære tilbudsside for de seneste og aktuelle tilbud fra ALPHA Containers A/S.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud
persondatapolitik.
Send mig brochuren

Få et uforpligtende tilbud

Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

persondatapolitik.
Send