LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Nyt kontor, nyt website og nyt logo

ALPHA Containers får nyt kontor, nyt website og nyt logo

Kære kunder og samarbejdspartnere.

Vi håber I alle er kommet godt i gang med det nye år. 2017 var et godt år for ALPHA Containers, hvor vi oplevede stor vækst og løste mange spændende opgaver. Vi har flere containere end nogensinde før, og alt tyder på en fortsat stigende efterspørgsel i 2018.

Det er med stor glæde at vi nu kan dele en række nyheder med Jer. Vi flyttede til nyt kontor på havnen i Aarhus i 2017. Lokalerne i Hammel var blevet for små til os, og vi er nu at finde i storbyen Aarhus, hvilket bringer os tæt på flere af vores kunder og faste samarbejdspartnere.

Men ikke nok med det, vi besluttede samtidig at vores visuelle identitet trængte til en opfriskning efter næsten 20 år. Derfor kan vi med stolthed præsentere vores nye logo.

Sidst, men ikke mindst, så har vi ligeledes arbejdet på et nyt website i 2017. Det er netop blevet søsat og betyder at det nu er nemmere og hurtigere at finde informationer, priser og meget mere. Vi håber I syntes godt om det, og tager meget gerne mod både ris og ros.

Hele teamet hos ALPHA Containers ser meget frem til et fantastisk 2018, vi har allerede haft meget travlt i januar måned, og optimismen er bestemt ganske stor.

Som altid sidder vi klar til at finde den perfekte containerløsning til dig. Telefon 70 21 01 24 eller [email protected]

Tak fordi du læste med.

Tina Ruskjær

Direktør

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send