LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Det siger vores kunder om os

Vi har samlet en række kundeudtalelser fra nogle af vores kunder – privat og erhverv. Kontakt os hvis du gerne vil have flere referencer eller har spørgsmål vedr. køb, leje eller leasing af container.

André Anthonsen

Vi har et virkelig godt samarbejde med ALPHA Containers, og personligt sætter jeg især pris på deres professionelle tilgang til alle opgaver. Hos Brøndum har vi ofte brug for containere, og det er både nationalt og internationalt. I en stor virksomhed som Brøndum er det altafgørende med solide samarbejdspartnere, og som altid overholder aftale deadlines. Samtidig ved vi at containere fra ALPHA altid er i super kvalitet, hvilket er ganske vigtigt for vores virksomhed. Jeg kun anbefale ALPHA Containers.

André Anthonsen
Project Manager, Brøndum A/S
Claus Aagreen CrossFit AROS

Jeg vil til hver en tid anbefale ALPHA til alle andre, der skal i gang med et projekt med containere af enhver som helst type. Den grundlæggende indstilling om at alt kan klares er en fornøjelse, og så har samspillet bare været perfekt – både i udarbejdelse og udvikling til eksekvering- og økonomisk aftale.
ALPHA Containers leverede 8 flotte container til CrossFit AROS, og de blev efterfølgende bygget om til omklædningsfaciliteter.

Claus Aagreen
CEO, CrossFit AROS
Bo Madsen

Vi stod foran en større ombygning af vores bolig. En ombygning som var planlagt til at vare ca. 3 måneder og i den forbindelse havde vi behov for opbevaring af både byggematerialer samt inventar. For at sikre vores inventar bedst muligt så blev vi af ALPHA Containers A/S rådgivet til at anvende en isoleret container. Vores ombygning forløb perfekt og vores inventar var i perfekt stand da vi endelig kunne flytte tilbage i vores nyrenoverede hus. Vi kan derfor kun anbefale ALPHA Containers og deres professionelle rådgivning.

Bo Madsen
Underdirektør, SEB Pension
Albert Rasmussen

Jeg tog kontakt til ALPHA Containers i forbindelse med en ombygning. Jeg fik ALPHA Containers anbefalet gennem mit netværk, og jeg kan bestemt sige god for virksomheden. Jeg fik en god introduktion til de forskellige muligheder, og da jeg blot skulle opbevare byggematerialer, så blev løsningen en uisoleret container, som blev leveret på min gård nogle få dage senere. En container i perfekt stand. Jeg vil gerne give ALPHA Containers den bedste anbefaling.

Albert Rasmussen
Landmand, Selvstændig

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send