Container indretning

ALPHA Containers er førende specialister inden for specialindretning af containere. Vores indretning af containere tilgodeser dine behov og det formål, som du ønsker containeren skal bruges til.

En specialindrettet container kan bruges til flere forskellige formål, og anvendelsesmulighederne er store. Fordelene ved specialindrettede containere er mange, blandt andet er containeren både fleksibel og mobil. Vi har blandt andet sørget for specialindrettede containere til kontormiljøer, værkstedscontainere, reklamesøjler, teknikhuse, pengeautomater mv.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre med indretning af containere, så det også matcher dine behov og dit formål.

Produktionslinje

Vores containere kan blandt andet anvendes i produktion til udvindelse af råstof.

Laboratoriecontainer

Laboratorie container til Galathea Ekspeditionen 3, hvor inspektionsskibet, Vædderen, sejlede jorden rundt med en række forskellige forskergrupper.

Reklamesøjle

Vores containere kan med fordel benyttes som reklamesøjle, som blandt andet på Aarhus Havn, hvor ALPHA Containers har leveret containere til Maxgruppen, som har brugt sammenlåste containere til at reklamere for Isbjerget.

Få et uforpligtende tilbud.

- modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms.

* Navn:

* E-mail:

* Telefon:

* Leveringsby

Firma navn:

* Tilbud på

Container type:

Størrelse

Antal

Lejeperiode:

Besked/kommentar:

eller ring 70 210 124