LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Flere hænder på tasterne i ALPHA Containers’ fremgang

ALPHA Containers ansætter ny medarbejder

ALPHA Containers A/S har den seneste tid oplevet en stor vækst – specielt på udlejningsmarkedet. Den positive udvikling har blandt andet krævet endnu et sæt hænder, som nu sidder klar ved tasterne, og er til rådighed for ALPHA Containers’ stigende antal kunder i hele Danmark.

Pernille Dittmann

Pernille Dittmann er ALPHA Containers’ nyeste medarbejder, der ved årets start er blevet ansat.

Hun har været i salgs- og servicebranchen i 18 år, hvor hun har haft særligt fokus på kundens behov og ønsker. Som sælger i ALPHA Containers har hun til opgave at imødekomme henvendelser og udarbejde tilbud til kunder. Som ALPHA Container’s andre medarbejdere, er Pernille nu også til rådighed med vejledning, og kan hjælpe med den helt rigtige type samt størrelse af container.

ALTERNATIV BRUG AF CONTAINERE

Vintermånederne byder som altid på ekstra fugt og kulde, og dette kan danne kondens inde i en container. Derfor har der særligt i den seneste tid været stor efterspørgsel på isolerede containere, som lige netop hindrer kondensdannelse, og holder tørt. En isoleret container er et godt valg i tilfælde af, at man står over for en længerevarende ombygning eller flytning, således møbler og andet inventar ikke ødelægges af fugt. Derudover er isolering også fordelagtigt til specialindrettede containere, såsom kontormiljøer, ungdomsboliger og værksteder. I en isoleret container kan der desuden monteres el, lys og varme.

ALPHA Containers’ vækst skyldes blandt andet, at der er kommet mere fokus på alternativ brug af containere. Flere har fået øjnene op for, at containere med fordel kan benyttes til en lang række formål. ALPHA Containers er lige netop specialister på dette område, hvilket blandt andet påvirker ALPHA Containers vækst. Et af de seneste projekter, som ALPHA Containers har haft inden for specialindretning, har været omklædningsfaciliteter til et crossfitcenter. Andre nylige projekter har været specialindrettede containere til vandrensningsanlæg og madboder. Derudover fylder værkstedscontainere og dækcontainere også en stor del af ALPHA Containers’ salg inden for specialindretning.

Sidedørscontainere er også en populær vare, som har praktiske egenskaber. Udover de almindelige døre på den korte side af containeren, har en sidedørscontainer en fuld sideåbning. Denne type container egner sig blandt andet til lager, da det i sidedørscontaineren er meget nemmere at manøvrere sig rundt inde i containeren og komme til varerne. En sidedørscontainer er også velegnet til showrooms, hvor man kan udstille diverse varer og andre sager. Ofte benyttes sidedørscontainere til byggemarkeder og lignende. Derudover anvender butikker også i høj grad sidedørscontainere til udendørs varer såsom havemøbler. Med en sidedørscontainer kan man nemlig nemt og trygt pakke varer ind og låse dem af, således de er sikret efter lukketid.

Standardcontainere er ALPHA Containers’ mest efterspurgte containertype. Derfor råder ALPHA Containers over et stort udvalg af standardcontainere, og har altid den rette størrelse til kundens behov.

ALPHA OG OMEGA PÅ UDLEJNINGSMARKEDET

ALPHA Containers’ vækst ses specielt på udlejningsmarkedet. Her har kunderne ofte brug for en løsning til midlertidig opbevaring. ALPHA Containers tilbyder en fleksibel, tryg og økonomisk løsning, hvor man kan leje en container af høj kvalitet inklusiv en forsikringsgodkendt lås. At ALPHA Containers er en landsdækkende containerservice betyder desuden, at man kan være sikker på en hurtig levering på den ønskede lokation. ALPHA Containers samarbejder med dygtige vognmænd, og har depoter i hele landet. ALPHA Containers’ 20 års erfaring viser, at kunderne ønsker nyere containere, så der ikke opstår problemer med håndtering af døråbning samt utætheder. Derfor sikrer ALPHA Containers altid, at kunden modtager nye eller nyere containere i ordentlig stand. Derudover er der altid en god lås med i forskellige sikringsklasser.

ALPHA Containers har en skarp pris inden for leje af containere. Der er dog forskellige faktorer, der spiller ind, og det afhænger selvfølgelig af hvilken type container, man ønsker, og i hvor lang en periode, man har behov for at leje containeren. For en 20’ standardcontainer ligger prisen for leje fra 15 kr. pr. dag eksklusive moms, og for en 20’ isoleret container ligger prisen fra 25 kr. pr. dag eksklusive moms.

Pernille og de andre medarbejdere hos ALPHA Containers sidder klar ved tasterne, og kan hurtigt udarbejde et tilbud, der passer på lige netop dine behov. Du kan nemt bestille en container ved at ringe, sende en mail, eller udfylde formularen på ALPHA Containers’ hjemmeside.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send