LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Energimuseet anvender containere til udstilling

Energimuseet anvender containere til spændende udstilling

De fleste forbinder containere med byggepladser, flytning og opbevaring, men Energimuseet har netop lanceret deres Grønt Gods udstilling, hvor 4 store containere spiller en markant rolle. Energimuseet viser hermed at containere i dag kan anvendes til utallige formål.

Grønt Gods udstillingen er ganske utraditionel da den foregår på parkeringspladsen og i 4 containere fra ALPHA Containers A/S. Selve udstillingen har til formål at fortælle historien om varens vej ud til forbrugeren, og som navnet på udstillingen antyder, så har udstillingen til formål at sætte fokus på miljø, og hvad du selv som forbruger kan gøre for at skåne miljøet bedst muligt.

Hos ALPHA Containers A/S er det en af mere afvekslende og spændende opgaver. ”Vi får heldigvis flere og flere af de her opgaver hvor containere skal bruges på en anderledes måde end vi typisk er vant til. Det er altid spændende at være med til noget nyt og banebrydende, og der er altid en god stemning på kontoret når vi modtager de her forespørgsler. Energimuseet skal bestemt også have ros for deres mod til at prøve noget nyt og utraditionelt. Ligeledes bekræfter det blot at containere i dag er meget mere end byggepladser og opbevaring. Jeg er overbevist om at vi kommer til at se mange spændende projekter hvor containere spiller en afgørende rolle. Sidst, men ikke mindst, så har det været en fornøjelse at arbejde sammen med Energimuseet, jeg er overbevist om, at vi kommer til at arbejde sammen om andre spændende projekter i fremtiden” fortæller direktør Tina Ruskjær.

ALPHA Containers A/S har siden 1998 solgt og udlejet containere til både privat og erhverv. Du kan læse meget mere om virksomheden her, og du kan med fordel følge os på de sociale medier for branche-nyt og gode tilbud.

Slutteligt vil vi hos ALPHA Containers A/S anbefale dig at besøge udstillingen Grønt Gods hos Energimuseet, de lokale medier har allerede omtalt udstillingen som værende banebrydende, forfriskende og anderledes. Besøg deres hjemmeside her.

Har du spørgsmål til selve opgaven er du mere end velkommen til at kontakte Tina Ruskjær på telefon 70 21 01 24.

Har du spørgsmål til leje, køb eller leasing af containere, så finder du mere information her eller du kan kontakte os via vores kontaktformular eller ring på 70 21 01 24.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send