LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Containerudlejning hos ALPHA Containers til enhver lejlighed

Der kan være utrolig mange grunde til, hvorfor man pludselig har brug for at leje en container. Det kan være, at du er ved at bygge til derhjemme, at du står over for en større ombygning, eller at du blot har brug for ekstra lagerplads i en længere eller kortere periode. I tilfælde som disse kan vi hos ALPHA Containers være dig behjælpelig, da vi har mange års erfaring med containerudlejning med forsikringsgodkendte låse. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til de helt rette mål, så du finder lige akkurat den container, der matcher dine specifikke krav og behov.

Containerudlejning – find et bredt udvalg af containere af god kvalitet

Her hos ALPHA Containers tilbyder vi et stort udvalg af containere til alverdens formål og i flere forskellige størrelser, så du har rig mulighed for at finde den rette container for dig. Vi udlejer alle typer af containere lige fra standardcontainere og isolerede containere til sidedørscontainere og open top-containere. Herudover har du mulighed for at leje flere forskellige containermål – lige fra 6’ til 45’.

Det er i dag utrolig udbredt med containerudlejning – både til privat- og erhvervsmæssig brug – som eksempelvis når håndværkerne får brug for ekstra plads i forbindelse med deres arbejde. Vi hjælper dig med at finde frem til en optimal løsning, som passer til dit behov, uanset om du har brug for at leje en container i en længere eller kortere periode. Vi lover under alle omstændigheder tør, sikker og tryg opbevaring til en god pris. Herudover sørger vi også for både levering og afhentning af containeren i hele landet.

Containerfirma med stolte traditioner – få et godt tilbud allerede i dag

Her hos ALPHA Containers har vi som sagt masser af erfaring, da vi har arbejdet med containere siden 1998. Dette gør, at vi er blandt landets førende, når det gælder containerudlejning. Herudover sikrer vi altid, at alle vores containere er i topkvalitet. Du kan derfor være ganske sikker på, at kvaliteten er i orden, når du handler hos os. Ønsker du at vide mere om containerudlejning, kan du få mere information på vores hjemmeside, og her kan du også vælge at modtage et godt tilbud, såfremt du ønsker det. Du skal blot indtaste dine personlige oplysninger, og så kontakter vi dig samme dag. Og husk endelig, at vi her hos ALPHA Containers kan klare alle typer opgaver – store som små.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send