LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Kender du din containers historie?

Når vi kender nogle mennesker rigtig godt, så ved vi nærmest alt om dem. Andet ville være mærkeligt, ikke?

Vi ved, hvor de kommer fra, vi kender deres baggrundshistorie, vi kender deres stærke og svage sider – og meget, meget mere.

Burde vi ikke have næsten det samme kendskab til nogle af de ting, vi ofte gør brug af? De ting, som på den ene eller anden måde er en stor del af vores hverdag?

Det synes vi.

Derfor skal vi nu lære vores uundværlige containere lidt bedre at kende.

Alt det, du ikke vidste om containere

I artiklen her kan du godt regne med at få noget helt særlig viden. Noget af det ved du måske allerede. Og ellers er der rig mulighed for at blive klogere. Vi kommer nemlig til at se nærmere på, hvor vores containere egentlig kommer fra.

Vi skal også kigge nærmere på, hvorhenne vores containere bliver produceret, og hvordan i alverden det nu lige er, at de kommer hele vejen hertil. Kort sagt, vi skal vidt omkring containerens forunderlige liv.

Og hvorfor så det? Tænker du måske. Men helt ærligt, er det ikke rart at vide lidt om de ting, du vælger at have stående på din matrikel og måske opbevare dine møbler i?

Og er det måske ikke fedt at kunne fortælle dine børn, børnebørn eller din niece om, hvornår vi fik containere i Danmark? Du ved jo sikkert allerede godt, hvor irriterende det er, når de spørger om noget, du ikke sådan lige kan svaret på.

Kan du ikke vente?

Hvis du lige nu sidder og tripper på stolen, fordi du bare gerne vil have de vigtigste ting at vide om containere med det samme, så kan du godt slå kold vand i blodet.

Du skal bare scrolle ned i bunden af indlægget – her har vi nemlig samlet de vigtigste pointer til dig. Hvis du gerne vil have alle de saftige detaljer med, så vil jeg råde dig til at blive hængende.

Så derfor: Find kaffen frem, sæt dig godt til rette, og lad os sammen blive klogere. Nu tager vi nemlig hul på containerens historie.

Hvor stammer containere fra?

Du har sikkert set tonsvis af containere gennem dit liv. Men har du mon før tænkt på, hvor de egentlig kommer fra? Og hvornår man egentlig begyndte at bruge containere?

Rent faktisk blev containere første gang taget i brug i USA.

Kan du gætte, hvornår det var?

Du får lige 3 sekunder til at komme med et bud…

Det var helt tilbage i 1911. Er det ikke vildt, at de har været til nytte for os så længe?

Men det var først efter Anden Verdenskrig, at der rigtig kom gang i brugen af containere. Det var også herefter, de blev indført i Europa.

Hvor bliver containere produceret?

Ligesom med så meget andet, så kan containere blive produceret forskellige steder i verden.

Men de containere du får, når du bestiller gennem os, kommer fra Kina.

Og her er der tale om alt andet end noget bras-som-er-produceret-billigt-i-østen. Det er containere af høj kvalitet, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Vidste du måske, at du kan få isolerede containere hos os? Hvis ikke, så har vi heldigvis allerede skrevet et helt blogindlæg om det.

Og psst… En isoleret container er altså oplagt at bruge, når det er vinter!

En container, der kan det hele

Nu kunne vi jo godt skrive lidt om, hvad vores containere rent faktisk er lavet af.

Men.. Vil du ikke hellere have noget lidt sjovere info?

Ja, det tænkte vi nok.

For vidste du måske, at vores containere kan klare både kraftig kulde og ekstrem varme? Dine ting er altså sikre i en container fra os, uanset om temperaturen siger:

– 30 grader

+80 grader

Pyha. Det er noget af nogle temperaturforskelle, hva’? Men er det ikke fedt at vide, at vores containere kan fragtes vidt og bredt ud i hele verden og opbevare hvad som helst trygt og sikkert?

Og nu vi er ved det med fragt af containere. Hvordan er det nu lige, de kommer fra Kina og hele vejen hjem til dig?

Sådan foregår transporten

Siden 1970’erne er meget af godstransporten over verdenshavene foregået via containerskibe, hvor containere står samlet som sild i en tønde.

Men de containere, du får fra os, er designet til både at kunne klare transport:

 • På havet
 • På vejene
 • På togbanen

Og det er smart. For det gør det jo nemt for os at fragte en container hele vejen hjem til dig – og det vil vi meget gerne gøre!

Lad en container blive en del af din historie

Sidder du og får lyst til at skrive din egen containerhistorie? Det kan for eksempel være, du skal til at flytte, bygge nyt eller lave om, eller der på arbejdspladsen er behov for en container.

Der er heldigvis hjælp at få. Endda helt uden at det er nødvendigt, at du selv tager den lange veje til Kina for at hente den.

Kontakter du os allerede i dag, kommer vi gerne med en pris på en container, som er tilpasset lige nøjagtig dine behov. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores formular, og så har du snart en container klar til brug.

Og ved du hvad? Du finder vores kontaktformular lige her.

Resumé: De vigtigste pointer

 • Containere er uundværlige i dag, når der skal transporteres eller opbevares gods. Og sådan har det altså været længe. De første containere blev taget i brug i USA helt tilbage i 1911.
 • De containere, du får hos os er containere af høj kvalitet. De kommer helt fra Kina, men det er heldigvis intet problem…
 • De kan fragtes ud til hele verden. Vores containere kan nemlig både klare hård kulde ned til -30 grader og ekstrem varme op til 80 grader.
 • Vores containere er fremstillet til at klare transport med både skib, tog og lastbil.

Fem gode grunde til at vælge os

Få et tilbud

   Få et ganske uforpligtende tilbud.

   ✓ Vi leverer til både privat og erhverv i hele landet.

   ✓ Du får altid en gratis forsikringsgodkendt containerlås med, når du lejer hos ALPHA Containers.

   Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel og ikke til markedsføring.

   persondatapolitik.
   Send