Wire- og kroghejs

Få mulighed for let montering af enten wire- eller kroghejs på containeren

Hos ALPHA Containers tilbyder vi forskelligt containertilbehør, så du kan få størst mulig glæde ud af containeren. Se f.eks. vore udvalg af wire- og kroghejs på vores hjemmeside, og vælg lige akkurat den model, som bedst stemmer overens med dine specifikke krav og ønsker. Vi garanterer et produkt af høj kvalitet, som desuden vil kunne tilpasses efter dine behov i hverdagen.

Med en wirehejs får du et holdbart, praktisk samt stærkt system, som er udviklet i samarbejde med professionelle vognmænd i branchen. Dette gør, at denne type system vil kunne trække containere op på lastbiler. Med en kroghejs får du hurtig og bekvem optræk, afsætning samt aflæsning af containere med høj pålidelighed samt effektivitet. Herudover har en kroghejs en kapacitet fra 6 og helt op til 40 ton, og den er desuden ekstrem betjeningsvenlig. Du får som sagt hos ALPHA Containers mulighed for monteringen af enten en wire- eller kroghejs på containeren, alt efter dine specifikke krav og ønsker.

Wire- og kroghejs – find alt i tilbehør til containere hos ALPHA Containers

Du finder hos ALPHA Containers et bredt udvalg af alle typer af standardcontainere i flere forskellige størrelser, men udover containere har vi samtidig et bredt udvalg inden for container tilbehør. Her skal det nævnes, at alle vores produkter er i topkvalitet, og de overholder naturligvis også alle gældende regler, når det kommer til sikkerhed i brug af containere. Vores store udvalg omfatter bl.a. små og store køreramper samt forskellige forsikringsgodkendte låsebomme. Se dig omkring på vores hjemmeside, og lad dig inspirere af de mange muligheder – det er alt sammen med til at gøre din brug af containeren mest hensigtsmæssig.

Få svar på alle dine spørgsmål angående containertilbehør – kontakt os allerede i dag

Såfremt du ønsker at få mere information omkring wire- og kroghejs eller om vores andet containertilbehør, har du altid mulighed for at kontakte os på telefon 70 21 01 24 eller ved at skrive til os på mailen [email protected]. Her hos ALPHA Containers gør vi meget ud af at vejlede samt rådgive vores kunder bedst muligt, så du kan finde frem til den mest ideelle løsning for dig, som matcher dine specifikke krav og behov – og husk, at vi både kan være behjælpelige med containere samt containertilbehør til privat samt erhvervsmæssig brug. Hos ALPHA Containers kan vi klare alle typer opgaver – store som små – og herudover er du hos os altid garanteret kvalitet til en god pris.

Med en wirehejs får du et holdbart, praktisk samt stærkt system, som er udviklet i samarbejde med professionelle vognmænd i branchen. Dette gør, at denne type system vil kunne trække containere op på lastbiler. Med en kroghejs får du hurtig og bekvem optræk, afsætning samt aflæsning af containere med høj pålidelighed samt effektivitet.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send