LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

ALPHA Containers sponsorerer Hammel Cykle Klub

En af landets førende virksomheder indenfor udlejning, salg og leasing af containere, ALPHA Containers A/S, medbase i Hammel, har valgt et have fokus på motion og sundhed blandt firmaets ansatte. En beslutning som har medført et velovervejet sponsorat af den lokale cykelklub, nemlig Hammel Cykle Klub.

ALPHA Containers har fokus på motion og sundhed

Direktør og ejer af ALPHA Containers Tina Ruskjær udtaler: ”Vi har ofte lange dage på kontoret, hvor vi jo sidder ned det meste af dagen og taler med kunder, chauffører og samarbejdspartnere, og vi ved jo alle at det er nødvendigt med motion. Derfor besluttede vi os for at støtte den lokale cykelklub. For det første er vi selv aktive motionscyklister, men vi syntes også det er livsbekræftende at se en masse unge mennesker være så dedikerede til deres sport, i dette tilfælde cykling. Sidst, men ikke mindst, så er det naturligvis en fornøjelse at kunne støtte op om en lokal forankret forening.

Samtidig fortæller Tina Ruskjær at det bestemt er muligt at ALPHA Containers på et senere tidspunkt vil beslutte at støtte flere lokale projekter.

Hos Hammel Cykle Klub er bestyrelsesmedlem Per Holler forståeligt nok meget begejstret for det sponsorat som ALPHA Containers A/S har indgået med den lokale cykelklub. Per Holler udtaler i den anledning: ”Det er altafgørende for en lokal cykelklub som Hammel Cykle Klub at de solide og veldrevne lokale virksomheder støtter op om foreningen. Her må vi sige at ALPHA Container er et godt eksempel på en yderst veldrevet virksomhed hvor ejerkredsen, Tina og Anders Ruskjær, har valgt at involvere sig i lokalområdet som i dette tilfælde ved at tegne et sponsorat. Uden virksomheder som ALPHA Containers så ville det ganske enkelt være svært at få vores forening til at køre rundt.”

Hammel Cykle Klub har netop været på træningslejr på solrige Mallorca, en tur hvor Anders Ruskjær fra ALPHA Containers havde den store fornøjelse at deltage. ”Det var ganske enkelt en fantastisk oplevelse. En masse skønne mennesker som er 100 % dedikerede til cykling og deres klub. Turen bekræftede os blot i at vi har valgt den helt rigtige klub at sponsorere, jeg er sikker på at vi får mange gode oplevelser sammen i fremtiden. Desuden er det jo altid sundt med et afbræk fra containerudlejning, salg af containere og containerleasing, og så er det bestemt også dejligt at blive inviteret med til skønne Mallorca”, slutter Anders Ruskjær med et smil.

Du kan læse mere om ALPHA Containers her og du kan besøge Hammel Cykle Klub ved at klikke her.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send