LEJE, KØB, SALG OG LEASING AF
CONTAINERE TIL PRIVAT & ERHVERV

Sådan vælger du den rigtige container. 3 gode facts om containere

Valg af containere: 3 nyttige informationer

Du ved sikkert allerede, at containere kan være en ven i nøden, hvis du står og skal flytte, bygge nyt eller noget helt tredje. Du ved garanteret også, at containere kan bruges til opbevaring af både stort og småt for både private og erhverv, og at de holder dine ting tørre og sikre i al slags vejr.

Blå 20 fods container
Flot ny container på containerdepot

Men har du egentlig styr på alt, når du skal vælge container?

I indlægget her får du 3 nyttige (og lidt sjove) facts om containere. Det skal nok vise sig at være god og brugbar viden, næste gang du står og skal bruge en container.

Resumé: De vigtigste pointer i blogindlægget

 • I en standard 20 fods container er der plads til 11 europaller
 • Egenvægten på en standardcontainer er 2.200 kg, men totalvægten er på op til hele 24.000 kg.!
 • 2.200 kg svarer til 5.120 golfkugler
 • Alt efter dit behov kan du gennem os både leje, købe og lease en container

Så meget kan der være i en container

Containere fås i mange forskellige størrelser. Det er smart, for så er du sikker på at få en container, hvor der er plads til lige præcis de materialer eller møbler, du skal have opbevaret.

Der findes både 6, 8, 10, 20 og endda 40 fods containere. En 20 fod container er standardmodellen, da den har en ideel størrelse til mange formål. De udvendige mål på en 20 fods container lyder:

 • Den er 606 cm. lang
 • Den er hele 244 cm. bred
 • Og den er 259 cm. høj

Det fylder altså en del i landskabet! Men hvor mange paller kan der mon stå i en 20 fods container?

→ Har du et bud, inden vi går videre? Brug lige 5 sekunder på at tænke over dit svar, hvis du ikke nåede at læse det i det tidligere resumé.

Er du klar?

I en 20 fods container kan du have…. 11 europaller stående! ?

Du skal derfor ikke bekymre dig om pladsmangel, for en 20 fods standardcontainer kan rumme det meste. Og det er endda uden, at det bliver presset, når du skal have tingene ud – deraf også det lidt akavede tal 11.

Hvad vejer en container?

Det kommer sikkert ikke som nogen overraskelse, at en container ikke er nem at flytte rundt på – medmindre man selvfølgelig har det rette udstyr til formålet.

Den står solidt plantet på jorden for at sikre, at du altid ved, hvor du har den og dine ting. Men har du alligevel fra tid til anden været nysgerrig og tænkt: ”Hvad vejer en container mon?” Så får du svaret herunder.

En 20 fods container vejer 2.200 kg. Ja, du læste rigtigt 2.200 kg!

Hvis du er lidt i tvivl om, hvor meget det egentlig er, kan vi fortælle, at det svarer til:

 • Hvis du havde cirka 5.120 golfkugler
 • 440 sække med grillkul (hvis hver pose vejer 5 kg) eller
 • Hvis du havde 147 (!) 42” TV stående

De 2.200 kg. er vel og mærket i egenvægt. Medregner man alt, har containeren en totalvægt på op til hele 24.000 kg.

Nu ved vi lidt om, hvad en container vejer, og hvor meget der kan være i den. Men hvordan finder du ud af, hvilken container der er den rette for dig?

Blå 20 fods container
20 fods blå container døre

Hvad koster det at leje en container?

Vidste du, at det er muligt både at købe, leje og lease en container gennem os? Uanset hvor længe du har behov for at have en container, eller hvor stor en container, du har brug for, kan du finde den rette løsning her hos ALPHA Containers.

Hvis du er i tvivl om, hvad det koster at leje en container, kan vi allerede nu afsløre, at du har mulighed for at leje en container fra blot 15 kroner om dagen. Det følger endda en gratis containerlås med.

Vi skræddersyr altid gerne et tilbud efter lige præcis dine behov. Du kan indhente et tilbud fra os ved at udfylde vores formular. Klik her, så har du snart et tilbud fra os.

Fem gode grunde til at vælge os

Indhent tilbud

   Få et uforpligtende tilbud

   Modtag et godt tilbud allerede i dag. Alle priser er eksklusiv moms. Oplyste data bruges udelukkende til at svare denne forespørgsel.

   persondatapolitik.
   Send